≫ 

"Ovo je bila bitka deset na jednu": Obratila se i Kolinda, u štabu se čule Tompsonove pesme

U Hrvatskoj demokratskoj zajednici uvereni su da će kandidatkinji njihove partije Kolindi Grabar-Kitarović u drugom krugu predsedničkih izbora svoj glas dati većina onih koji su danas u prvom krugu glasali za Miroslava Škoru

  • 16

Posle objavljivanja rezultata predsedničkih izbora u Hrvatskoj, iz svojih izbornih štabova obratili su se i kandidati koji ulaze u drugi krug - Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović.

Kako je rekla aktuelna predsednica, izbori su bili "bitka deset na jednu".

- Vi ste bili sa mnom u teškim i lakim, odnosno dobrim trenucima. Porozvali su me radi navodnih grešaka, nikada nisam napravila ništa protiv Hrvatske - rekla je ona.

Među okupljenima u štabu mogli su se čuti povici "pobeda", kao i "Vukovar, Vukovar".

Inače, dok su se čekao Kolindin govor, začule su se pesme Marka Perkovića Tompsona.

U Hrvatskoj demokratskoj zajednici uvereni su da će kandidatkinji njihove partije Kolindi Grabar-Kitarović u drugom krugu predsedničkih izbora svoj glas dati većina onih koji su danas u prvom krugu glasali za Miroslava Škoru.

Zamenik predsednika HDZ Milijan Brkić izjavio je da su rezultati očekivani i da je više puta rekao da će Grabar-Kitarović pobediti u drugom krugu i "nastaviti niz pet plus pet tj. odraditi 10 godina mandata".

Brkić nije želeo da nagađa ko su Škorini birači, ali je uveren da će svi glasači koji su glasali u prvom krugu za Škoru, u drugom krugu svoj glas dati Grabar-Kitarović jer, kako je kazao, "žele domoljubnu, snažnu, Hrvatsku prosperiteta, Hrvatsku za koju će se znati u EU i koja će biti smeštena u evropsku obitelj, a ne nekakav region".

Čestitao je i kandidatu SDP Zoranu Milanoviću, koji je dobio najviše glasova biračka, ocenivši da je on "jedini jak kandidat na levici".

(Telegraf.rs/Tanjug/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    22. decembar 2019 | 22:48

    Kolindu bi volio videti samo na pornhubu !

  • Dexter

    22. decembar 2019 | 23:02

    Pobedice Ante Pavelic kako god!!!!!

  • Перагеније

    22. decembar 2019 | 23:40

    "bitka deset na jednu" - ХЕХЕ, да имају народ, имали би и пословице: што је баби мило, то јој се и снило.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA