Tajni Deda Mraz oduševio meštane Dračevice: Svim stanovnicima poslao kovertu sa po 8.000 dinara

Meštani malog mesta na Braču zahvalni su nepoznatom dobročinitelju koji im je i ove godine ulepšao praznike

  • 2
Deda mraz, novac, pare Foto: Shutterstock

Drugu godinu zaredom nepoznati dobročinitelj prijatno je za božićne praznike obradovao stanovnike Dračevice, malog mesta na Braču.

Svaki stanovnik, a ima ih 70, dobio je od tajnog Deda Mraza kovertu i u njoj poklon bon od 500 kuna (oko 8.000 dinara), piše Slobodna Dalmacija.

S obzirom da u Dračevici ima dosta starijih osoba s malom penzijom Božićni poklon bon im je i te kako dobro došao, a nepoznati dobročinitelj nije zaboravio ni na one koji se nalaze i u Domovima za stare i nemoćne.

Deda Mraz koji je lokalcima poklonio ukupno 35.000 kuna, nikako ne želi da otkrije svoj identitet. Dračevcima, iako sumnjaju ko je njihov dobročinitelj, nije ostalo ništa drugo nego da mu se javno zahvale i da poštuju njegovu želju da ostane anoniman.

- U svakom slučaju reč je o osobi koja voli ovo mesto i osobi koja voli ove ljude i zaslužuje poštovanje i zahvalnost svih nas. Želimo mu dobro zdravlje i dug život - rekao je meštanin Šimica Žuvić.

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    26. decembar 2019 | 17:18

    Bravo. Svaka cast. To je neki iskreni ljubitelj svog mesta rodjenja. 🎅🎄❤

  • Buba

    29. decembar 2019 | 01:40

    Kad će kod nas tako nešto da se desi? Ima puno sela s malim brojem stanovnika, naročito starijih a ima i dosta imućnih ljudi koji bi mogli da učine neko dobro delo pa bi svako mogao da pomogne svom kraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA