≫ 

Kraj drame na granici Hrvatske i Slovenije: Bomba u autobusu ustvari štimer za klavir

Policija pronašla kofer u kom je navodno bomba, granični prelaz zatvoren u oba smera, a detaljnim pregledom ustanovljeno je da je u pitanju lažna uzbuna

  • 3

Granični prelaz Bregana zatvoren je u oba smera nakon što je u jednom autobusu pronađen kofer sa sumnjivom napravom, za koji se sumnjalo da je bomba. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju lažna uzbuna.

Kofer u kojem je navodno bila bomba pronađen je u autobusu koji je prelazio iz Hrvatske u Sloveniju. Na kraju se ispostavilo da je sumnjivi predmet bio najobičniji štimer za klavir.

Prtljag pripada ruskom državljaninu, a slovenski mediji su javili da hrvatski policajci nisu ništa detektovali. Nakon što su Slovenci počeli da izveštavaju o pronalasku navodne eksplozivne naprave, mnogi koji su prošli granicu s Hrvatske strane su se okrenuli natrag prema Hrvatskoj.

Kako je granični prelaz zatvoren, putnici se preusmeravaju na druge granične prelaze. Autobusi idu na Rigonce, a teretni saobraćaj na granični prijelaz Metlika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA