≫ 

Učenica autoškole naletela na mladića, udarila ga i pobegla s mesta nezgode, on završio u bolnici

Mladić kaže da mu se iz autoškole niko nije izvinio i pita se kakav je to instruktor koji je dozvolio učenici da samo produži

  • 6

R.B. iz Sinja, grada u Hrvatskoj, doživeo je saobraćajnu nezgodu na putu do posla kada je na njega naletalo vozilo jedne poznate splitske autoškole.

Video: Užas na Banjici: Auto pokosio ženu, na mestu ostala mrtva (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sve se, kako navodi, dogodilo još 17. jula, kada je prelazio pešaki prelaz.

- Oko 8.30 sati sam prelazio put na obeleženom pešačkom prelazu kad je prema meni dojurio "golf 7" crvene boje splitske autoškole. Za volanom je bila mlada ženska osoba, a do nje je sedeo nešto stariji muškarac, pretpostavljam instruktor. Kad me je videla, naglo je zakočila i udarila me u nogu - priča ovaj 26-godišnjak.

Od šoka, kaže, nije zastao, već je prešao do kraja pešačkog prelaza. Devojka je nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo.

- Od bolova i šoka nisam znao šta ću, nastavio sam da hodam do posla čak 15 minuta. Kad su kolege videle u kakvom sam stanju, odveli su me na Hitnu. Snimanjem je ustanovljeno da mi je noga slomljena na dva mesta, stavili su mi gips i otpustili me na kućnu negu - kaže.

Ipak, tu problemi nisu završili.

- Početkom avgusta sam završio na traumatologiji jer je noga krivo zarasla. Ustanovljen mi je prvi stupanj Sudekove bolesti - oštećenje živaca, ligamenata i tetiva od jakog udarca automobila. Celi avgust sam proveo u bolnici, na traumatologiji na Firulama, a zatim na rehabilitaciji na Križinama. Hodao sam sa štakama do kraja septembra. Kad sam izašao iz bolnice u privatnoj klinici sam nastavio fizikalnu terapiju - priča.

Tokom dva meseca oporavka, a ni do danas, nitko iz policiji niti autoškole nije mu se javio, kaže. Pokušao je da kontaktira sa njima više puta, ali bez uspeha.

- Zvali smo i ja i roditelji, ali na javno dostupan telefon autoškole nitko se nikad ne javlja. Što se tiče policije, ni dan danas ne znam jesu li pronašli odgovornu osobu, a nisam dobio ni zapisnik. Službenik koji vodi moj slučaj, ako je verovati njegovim kolegama, stalno je na bolovanju ili godišnjem. Njegovi kolege mi kažu da mi ne mogu da daju informacije jer nisu nadležni i ne vode moj slučaj - govori on.

Više od svega boli ga što mu se niko iz autoškole nije ni izvinio.

- Jasno mi je da se mlada devojka koja tek polaže možda uplašila, ali kakav je to instruktor koji joj dopusti da se tek tako odveze s mesta nesreće? Nisu stali da vide ni da li treba li me odvezu u bolnicu - navodi ovaj čovek.

(Telegraf.rs/Dalmacijadanas.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    28. decembar 2019 | 18:25

    Uzas

  • ..

    28. decembar 2019 | 19:55

    Samo jak advokat i guraj to do kraja

  • Miki

    28. decembar 2019 | 18:26

    Osudjujem potez instruktora i auto škole ali vecu krivicu imaju doktori jer nisu uradili posao kako treba pa nije noga dobro zarasla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA