Kolinda napravila kiks u emisiji: Pozvala birače da glasaju za Milanovića

Grabar Kitarović očigledno ne zna pod kojim brojem će biti u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj

  • 8
izbori, hrvatska Foto: Tanjug/AP

Aktuelna predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović gostovala je jutros na N1 televiziji, na kojoj je trebalo da se suoči sa protivkandidatom Zoranom Milanovićem. S obzirom da se Milanović nije pojavio, Grabar Kitarović bila je jedina gošća emisije, a u svojoj završnoj poruci napravila je novi kiks i pozvala birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedelju 5. januara. Broj 1 je inače Zoran Milanović.

- Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januara i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović - poručila je predsednica biračima.

Potpredsednica Državnog izbornog poverenstva Vesna Fabijančić Križanić rekla je za 24sata.hr da je u drugom krugu prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović.

- U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već odštampani - rekla je Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali očigledno nije znala za razliku u numerisanju u drugom krugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сремац

    29. decembar 2019 | 11:33

    Па товљена ћуретина...

  • QQQ

    29. decembar 2019 | 11:34

    Ni njoj nije lako sa njom.

  • Ja

    29. decembar 2019 | 13:06

    Hahaah e da im hoce opet ona pobediti, nama to odgovara, ta tera Hrvatsku u propast u svakom smislu :) ajmooo Kolindaaaaa, GAZIIII!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA