Škoro: Neću glasati ni za Kolindu ni za Milanovića, zaokružiću broj 3 - svoj hrvatski narod

Nezavisni kandidat, koji je u prvom krugu osvojio više od 460.000 glasova pojasnio je kako u nedelju ne želi da bira manje zlo niti da glasa za ovaj sistem

  • 5
Miroslav Škoro, izbori, glasanje Foto: Tanjug/AP

Trećeplasirani kandidat u prvom krugu predsedničkih izbora Miroslav Škoro najavio je u ponedeljak kako će izaći na izbore 5. januara, ali neće zaokružiti ni Kolindu Grabar Kitarović ni pobednika prvog kruga Zorana Milanovića već će dodati i zaokružiti broj tri - svoj hrvatski narod.

- Puno vas mi je slalo poruke i tražilo savet šta da učinite i za koga da glasate u drugom krugu. Ja vam taj savet ne mogu dati jer mislim da nemam pravo govoriti vam šta da učinite - kazao je taj trećeplasirani kandidat u prvom krugu predsednićkih izbora u videoporuci na Fejsbuku.

Poručio je da će svakako "hemijskom olovkom zaokružiti, ne broj 1, ni broj 2, nego ću dopisati i zaokružiti broj 3 - Vas, svoj hrvatski narod", rekao je Škoro koji će tim potezom svoj listić učiniti nevažećim.

Taj nezavisni kandidat koji je u prvom krugu osvojio više od 460.000 glasova pojasnio je kako u nedelju ne želi da bira manje zlo niti da glasa za ovaj sistem, prenosi Hina.

U vidoeporuci na svom Fejsbuku najavio je kandidaturu na parlamentarnim izborima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    31. decembar 2019 | 08:21

    Ko gubi ima pravo da se ljuti. Nekad sam volio slusat njegove pjesme, al nisam znao da ima voliko mrznje u njemu i nacionalizma.

  • ...

    31. decembar 2019 | 09:13

    Škoro, nebitan si!

  • Stevica

    31. decembar 2019 | 10:53

    Mogu samo reći da su Srbi u Hrvatskoj odahnuli, i nama je svejedno tko će sad dobiti izbore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA