≫ 

Ovako je novi predsednik Hrvatske čestitao pravoslavnim vernicima Božić

Milanović je u čestitki na Fejsbuku naglasio da su međusobno uvažavanje i razumevanje, kao i poštovanje prava drugog i drugačijeg, jedini način da stvaramo napredno, otvoreno i tolerantno društvo u kojem ćemo biti različiti, ali jednaki

  • 17
Zoran Milanović Foto: Tanjug/AP

Novoizabrani predsednik Hrvatske Zoran Milanović čestitao je Božić svim građankama i građanima Hrvatske koji slave ovaj praznik po julijanskom kalendaru.

Milanović je u čestitki na Fejsbuku naglasio da su međusobno uvažavanje i razumevanje, kao i poštovanje prava drugog i drugačijeg, jedini način da stvaramo napredno, otvoreno i tolerantno društvo u kojem ćemo biti različiti, ali jednaki.

- Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi - poručio je Milanović.

Novoizabrani predsednik okačio je i fotografiju s porukom:

- Mir Božji - Hristos se rodi -.

Video: Slavlje u štabu Zorana Milanovića, Hrvatska ima novog predsednika

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    6. januar 2020 | 16:51

    Zadrzi cestitke za sebe Milanovicu! Za jedan ljudski vek ste nas pobili,proterali i nasilno pokrstili puno vise od 1.000.000,tako da vi ni sa jednim Bozicem nemate nista,a najmanje sa Pravoslavnim!!!

  • Mijo

    6. januar 2020 | 15:34

    U svom govoru, nakon pobede na izboru za predsednika, izjavio je da će raditi u interesu svih Hrvata i onih koji to nisu, vešto izbegavši da pomene Srbe.Sada opet čestita Božić ,ne Srbima, nego gradjankama i gradjanima Hrvatske koji slave Božić po julijanskom kalendaru.A, upravo su mu Srbi iz Hrvatske doneli pobedu svojim glasovima, jer misle da tako biraju manje zlo.

  • Gaga

    6. januar 2020 | 15:58

    Pa pokrsteni Srbin... Nista gore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA