"Halo, Zoki": Kolinda zvala Milanovića da mu čestita na pobedi

Odlazeća predsednica je još sinoć zvala svog naslednika da mu čestita

  • 15
Kolinda Grabar Kitarović Foto: Tanjug/AP

Kolinda Grabar Kitarović razgovarala je telefonom sa svojim naslednikom Zoranom Milanovićem i čestitala mu na izbornoj pobedi.

U kratkom razgovoru dogovorili su da će se njihovi timovi uskoro dogovoriti oko svih detalja vezano za predaju dužnosti na Pantovčaku, preneo je danas hrvatski portal Index.hr.

- Još su se sinoć čuli nakon govora predsednice, ona ga je nazvala i čestitala mu na pobedi - rekla je za portal Ivana Crnić iz kancelarije predsednice.

Isto to je potvrdio i Nikola Jelić iz štaba Zorana Milanovića.

- Nazvala ga je sinoć, detalje ne znam, i Plenković ga je nazvao i čestitao mu. Kolinda je javno rekla da je spremna u narednom razdoblju da se vidi s Milanovićem i sve dogovori - rekao je Jelić.

Index prenosi i da su Milanović i Kolinda dogovorili kako će se njihovi timovi čuti ovih dana kako bi dogovorili tehničke detalje oko predaje kancelarije predsednika. Tim Kolinde Grabar Kitarović je danas slobodan i sutra će se naći i dogovoriti kako i šta dalje.

Kitarović bi na Pantovčaku trebalo da ostane sve do inauguracije koja bi trebalo da se održi 19. februara, budući da njoj mandat traje do 18. februara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kol

    6. januar 2020 | 17:30

    Kolinda, izgubila si samo zato što se Milanovicevo ime Hrvatima više svidja od tvog jer je više Srpsko. Ma, kompleksi, hoće da budu Srbi, pa hoće.

  • Dodel

    6. januar 2020 | 17:05

    Ovde ona što je prdnula u čabar!

  • 😂😂😂😂

    6. januar 2020 | 17:36

    Sad kad Zoki upali autotune,ima da se digne prasina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA