≫ 

Policija u Doboju uhapsila pet osoba u dve odvojene akcije, zaplenjena droga

U pretresu na tri lokacije na području Doboja, koje koriste osumnjičena lica, pronađena je određena količina opojne droge, digitalna vaga, novac

  • 0

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području grada Doboja lišili su slobode lica inicijala N.V, M.V. i S.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

U pretresu na tri lokacije na području Doboja, koje koriste osumnjičena lica, pronađena je određena količina opojne droge, digitalna vaga, novac, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaje se da su određene aktivnosti u okviru rada na ovom predmetu i dalje u toku.

Policijski službenici banjalučke Policijske uprave juče su lišili slobode dva lica inicijala V.Ž. i A.N zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima.

Naime, kod lica V.Ž. pronađeno je i oduzeto oko 582,66 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U pretresu na dve lokacije na području grada Banjaluka, koje koriste osumnjičena lica, pronađeno je oko 20,26 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, određena količina novca, 25 komada kapsula smeđe boje za koje se sumnja da je ekstazi, navedeno je u saopštenju.

U okviru ovih aktivnosti slobode su lišena i lica inicijala M.S. i N.L.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Video: Spektakularno hapšenje muškarca kod kojeg je pronađeno 77 kilograma heroina

(Telegraf.rs/RTRS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA