≫ 

Srbin poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Među povređenim putnicima i jedna trudnica

Petoro hospitalizovanih iz sudara dva automobila na auto-putu

  • 0
Saobraćajna nesreća, Hrvatska

Foto: Printskrin Facebook/ 24sata

U sudaru dva automobila na auto-putu A3 kod Velike Kopanice u subotu poginuo je državljanin Srbije (52), petoro je povređeno. Svi su prevezeni u Opštu bolnicu u Slavonski Brod, među njima i trudnica. Svi su državljani Srbije.

Niko nije u životnoj opasnosti, potvrdili su iz bolnice.

- Nakon saobraćajne nesreće primili smo petoro povređenih, svi državljani Srbije. Dvoje je teško povređeno i oni su zadržani na lečenju, jedan čovek je lakše povređen, dvoje smo pustili kući, među njima i trudnicu. Svi su van životne opasnosti - rekao je dr Damir Roško, dežurni kirurg u bolnici Dr Josip Benčević.

Saobraćajna nesreća, Hrvatska

Sa mesta nesreće/ Foto: Printskrin Facebook/ 24sata

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva automobila, oba su vozila u smeru Lipovca.

Policija je objavila da je nesreću skrivio vozač (57), koji je vozio automobil švicarskih registracija.

- Vozač (57) koji je vozio auto švajcarskih registracija nije držao razmak, pa je udario u auto pulskih registracija koji je odbačen u zaštitnu ogradu. U nesreći je preminuo suvozač (52) iz automobila švicarskih registracija. Vozač i putnica iz tog auta su teško povređeni, kao i 68-godišnja putnica iz automobila pulskih registracija - rekla je Kata Nujić, portparolka PU Brodsko posavske.

Lakše su povređeni vozač (70) iz auta pulskih registracija te žena (40) iz tog auta.

Za vreme trajanja uviđaja od 6.15 do 9 sati policija je preusmerila na čvor Velika Kopanica – Beravci – Gundinci – Babina Greda. Policija nastavlja dalji rad nakon kojih će biti podnesene odgovarajuće prijave predviđenom državnom tužilaštvu.

Iz policije su još jednom upozorili sve učesnike u saobraćaju da prilagode vožnju uslovima na kolovozu zbog niskih temperatura, te da na put kreću odmorni.

(Teegraf.rs/ 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA