Žestoka tuča u Hrvatskoj: Pijani mladići prebili vlasnika kafića jer nije hteo da im proda alkohol

Vlasnik kafića je na sopstvenu odgovornost otpušten iz bolnice, a u izjavi za novinare opisao je čitav napad

  • 3
Tuča

Printskrin: eMedjimurje

U noći između subote i nedelje došlo je do žestoke tuče u kafiću u hrvatskoj opštini Kotoriba u kojoj je povređen vlasnik kafića, koji je u trenutku napada radio kao konobar.

Na lice mesta ubrzo je došla i policija, a čitav incident zabeležen je nadzornom kamerom.

Vlasnik kafića je na sopstvenu odgovornost otpušten iz bolnice, a u izjavi za novinare opisao je čitav napad:

- U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnika romske nacionalne manjine. Najpre su me molili da im pozajmim, a zatim prodam alkohol. Ja sam ih odbio, a oni su počeli da viču i prave nered. Opet sam ponovio da ništa neću da im prodam, jer su na sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi put odbio oni su nasrnuli na mene. Pokušao sam sve da rešim verbalno, ali nije uspelo. Jedan je počeo da me udara šakama, a drugi mi je razbio pepeljaru o glavu. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa video od krvi koja mi se slivala i na oči - rekao je povređeni vlasnik kafića.

U bolnici je, prema riječima vlasnika kafića, završio još jedan muškarac.

- Ne znam kako je on završio, verovatno ga je neko u tom haosu zamenio sa mnom, budući da smo obojica bili obučeni u crno - rekao je vlasnik kafića.

O ovom incidentu se oglasila i lokalna policija:

- U noći subote na nedelju u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljskom objektu povređene su dve osobe u tuči trojice muškaraca (42), (32) i (24) godine. Povređeni muškaraci zadržani su na lečenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Policija trenutno istražuje ovaj slučaj - poručili su iz međimurske policije.

Snimak pogledajte OVDE

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA