≫ 

Načelnik Klinike za anesteziju osumnjičen da je obljubio maloletnog pacijenta

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, primili su prijavu da je u UKC Banjaluka počinjeno krivično delo “Obljuba nad nemoćnim licem”

  • 2
Darko Golić Printskrin: RTRS

Banjalučka policija uhapsila je danas Darka Golića, načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS, potvrđeno je za Srpskainfo.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, primili su prijavu da je u UKC Banjaluka počinjeno krivično delo “Obljuba nad nemoćnim licem”. Zbog sumnje da je učinio krivično delo uhapšena je osoba inicijala D. G. U koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka preduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvetljavanja svih okolnosti krivičnog dela – saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Prema navodima medija, bludne radnje navodno su počinjene prema maloletnom pacijentu.

Direktor UKC RS Vlado Đajić potvrdio je hapšenje načelnika Golića, dodavši da su oni slučaj prijavili policiji.

- Rukovodstvo UKC RS od dežurne službe saznalo je danas da se jedan od naših radnika neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, jer nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni – izjavio je Đajić za Srpskainfo.

Dodao je da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mere.

(Telegraf.rs/Srpskainfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    20. januar 2020 | 15:01

    Nista nece da mu se desi. Pustice ga vec oni, jer to se desavalo i pre i niti su osudjeni. Nastavice da radi, cim se prasina malo slegne. Gde ima osudjenog lekara, za bilo sta sto je uradio. Toliki ljudi i deca su pomrli njihovom krivicom i nemarom i niko osudjen.

  • KALIMERA

    21. januar 2020 | 06:37

    Upravo tako. Samo se saceka da se prasina slegne,zacuti se i kolo naokolo,sve isto,nema krivaca. Krivi su osteceni ili oni koji nisu zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA