Nije hteo da rodi dete drugom: Ubio devojku u poodmakloj trudnoći, pa izvršio samoubistvo

Otac ubijene Nike ne zna zašto bi neko naudio njegovoj trudnoj ćerki

  • 0

Nika Makić-Omahen (27) ubijena je u utorak u Grosuplju u Sloveniji, a veruje se da je svirepi zločin počinio Roman Miklavčić (44), koji je potom izvršio samoubistvo. Ubijena državljanka BiH bila je u poodmakloj trudnoći.

Kako prenose mediji, Nika je ubijena u utorak nešto pre 9 sati ujutru, u industrijskoj zoni. Roman Miklavčić, koji se sumnjiči za ovaj zločin, jurio je devojku koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, a potom u nju ispalio hitac i potom pobegao.

Fikret Makić, Nikin otac, koji je poreklom iz Krajine i vlasnik kompanije u Sloveniji, na mestu zločina s bolom na licu pitao se zašto je ostao bez ćerke.

- Ne razumem, nikome ništa ne dugujemo. Imamo sve otvoreno, svako može doći u bilo koje vreme - rekao je čovek koji je u trenutku izgubio svoju ćerku i unuku.

Policija je nekoliko sati kasnije, na mestu udaljenom nekoliko kilometara od industrijske zone, pronašla Romanovo beživotno telo i kraj njega pištolj iz kog je Nika kobnog jutra upucana.

Sumnja se da je motiv brutalnog ubistva ljubomora. Kako prenose slovenački mediji, Nika i Roman su nekada davno bili u vezi, te ju je on nakon raskida godinama proganjao. Ipak, ona slučaj nikad nije prijavila policiji. Roman navodno nije mogao da podnese činjenicu da će Nika roditi dete drugom.

Otac ubijene Nike je, kada je saznao ko je osumnjičeni za ubistvo, rekao novinarima da mu je ćerka nekoliko dana pre ubistva pokazala poruke koje je dobila od Romana.

Nika je ove jeseni trebalo da se uda za svog partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA