"Filipa je nešto obuzelo": Majka trostrukog ubice govorila za "Hristove ratnike", mahala Biblijom

Majka osumnjičenog za trostruko ubistvo kaže da je njen sin boravio kod nje tri sata, a da toga nije bio ni svestan

  • 0
Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava Printscreen/Youtube

Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava koji je osumnjičen za trostruko ubistvo u Splitu, više od sat vremena govorila je za YouTube kanal koji se zove Hristov ratnik.

Majka trostrukog splitskog ubice dosad je u javnosti davala oprečne izjave, a u razgovoru za ovaj kanal ona je, između ostalog, objašnjavala da je njenog sina nešto ranije već obuzelo i da je bio opsednut.

- Ja sam ležala, on je sedeo na kauču preko puta. Nas dvoje smo pričali jedno sat i po vremena, ako ne i duže. Pričali smo ozbiljne, duboke, duhovne teme. Išla sam, koliko je bilo do mene, da ga navedem na evanđelje, Bibliju. On je pokazivao interes, ali nešto se u njemu bunilo - ispričala je majka Filipa Zavadlava.

On je potom rekla da se onda nešto čudno dogodilo.

- U jednom trenutku ja sam otišla u WC, nakon sat i po vremena. Kada sam se vratila, njega nije bilo. Gledam u kuhinji, nema ga. Gledam u hodniku, nema ga. Bez ikakve najave, njega nije bilo. Gledam je li sve na mestu, sve je bilo tu. Ja sam najpre bila šokirana. Zovem ga na telefon. Pitam ga gde je nestao. 'Kako misliš nestao', odgovara, 'ali, mama, ja sam na Rivi već tri sata.' On nije bio svestan da je bio u apartmanu, totalna tabula rasa, njemu se to izbrisalo. S njim je upravljalo nešto van njega - rekla je Etel Zavadlav.

- On nije upravljao sobom, nešto je njime upravljalo - rekla je majka osumnjičenog za trostruko ubistvo.

- Onda sam pitala Stanu, ispričala sam mu situaciju. On mi je rekao: 'Šta se čudiš, on tako stalno' - tvrdi Etel Zavadlav.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA