≫ 

Ocu monstrumu 8 godina zatvora: Silovao ćerku, zlostavljanje pravdao "seksualnim vaspitanjem"

Ćerku je silovao dok je supruga sa drugim detetom bila u bolnici

  • 1

D. B. osuđen je na osam godina zatvora u Okružnom sudu u Banjaluci zbog toga što je duže vreme imao seksualno odnose sa svojom 14-godišnjom ćerkom.

Nakon što mu je izrečena presuda, pritvor mu je produžen do pravosnažnosti.

Čitav slučaj prijavljen je policiji sredinom marta prošle godine, a prijava je stigla iz škole koju je pohađala devojčica.

Devojčica se prvo poverila drugaricama kojima je ispričala da ima seksualne odnose sa ocem, koji je sve pravdao "seksualnim vaspitanjem deteta".

Ubrzo su obavešteni nadležni u školi, a zatim policija i nadležne službe.

Istražioci su ostali šokirani navodima iz prijave o polnom nasilju nad maloletnom devojčicom, a posebno delom da je seksualno zlostavljanje trajalo duži vremenski period.

Izvor blizak istrazi izjavio je da su se strava i užas kroz koju je prolazila devojčica događali u porodičnoj kući, u vreme kada majka nije bila prisutna.

- Otac je iskorišćavao odsustvo supruge koja je sa drugim detetom bila u bolnici, pa je imao seksualne odnose sa četrnaestogodišnjom kćerkom - otkrio je ranije izvor Srpskainfo.

Koliko je otac monstrum bio svestan onoga što radi, ali i oprezan u svom bolesnom činu, otkriva i podatak da je tokom polnog nasilja nad maloletnom ćerkom uvek koristio zaštitu.

- Ćerki je govorio kako je ono što radi seksualno vaspitanje, te da se ne brine ništa – naveo je izvor iz istrage.

Video: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(Telegraf.rs/Srpskainfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA