Hit video na autoputu Sarajevo-Zenica: Vukli muškarca na sankama, blokirali obe trake

Na automobilu koji vuče sanke bio je otvoren gepek u kojem je sedeo drugi muškarac i snimao video

  • 5
Sarajevo, autoput, sanke

Printskrin: Youtube/Klix.ba

Na autoputu A1 u smeru Sarajevo - Zenica danas je zabeležena opasna vožnja, ni manje ni više, već sankama koje je putem vukao automobil na koje su bile zakačene.

Vozači koji su posvedočili ovom nesvakidašnjem prizoru, naveli su da je automobil užetom za sobom vukao sanke na kojima je sedeo muškarac, i to u pratnji druga dva vozila sa upaljena sva 4 žmigavca.

Na snimku se vodo kako je na automobilu koji vuče sanke otvoren gepek u kojem sedi drugi muškarac i snima video.

Ogorčeni vozači koji su u čudu zabeležili ovaj slučaj kažu za Klix.ba da su druga dva automobila blokirala obe trake autoputa, dok se vozilo sa sankama kretalo ispred njih, što je prouzrokovalo ozbiljne smetnje i poteškoće na putu koji je namenjen isključivo brzom motornom saobraćaju.

Kako stoji u Zakonu o saobraćaju Bosne i Hercegovine, autoputem ne smeju da se kreću pešaci, stoka ni vozila koja se prema odredbama ovog zakona ne smatraju motornim vozilima.

Autoputem ne smeju da se kreću ni motorna vozila koja prema svojim konstrukcionim osobinama ne mogu da se kreću brzinom većom od 40 kilometara na sat.

Video: Jurcao je gradom na rolerima, pa su ga tako odalamila vrata da je video zvezde

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA