Krvava subota u Crnoj Gori: Albanac ubijen, Podgoričanin ranjen nožem

Edmont Đinkolaj nađen sa povredama glave, upucan vatrenim oružjem, ubio ga Paljoku Junčaj. Milana Popovića nožem ubo Vasko Gazovoda

  • 3

Paljoka Junčaj uhapšen je danas zbog sumnje da je sinoć u Tuzima ubio albanskog državljanina Edmonta Gjinkolaja, dok je Podgoričanin Vasko Gazivoda uhapšen zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije Milana Popovića.

Pripadnici kriminalističke policije za krvne delilte sprovodeći proaktivne službene aktivnosti rasvetlili su danas ova dva teška krivična dela - ubistvo i pokušaj ubistva.

To je danas kazao i rukovodilac Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata Srđan Korać.

Korać je kazao da su jutros dobili dojavu da je u mestu Milješ (Tuzi) pronađeno beživotno telo nepoznatog muškarca sa vidnom ranom u predelu glave. Istraga policije brzo je pokazala da je smrt nastupila nasilnim putem.

- Službenici policije obezbedili su mesto događaja, a na osnovu svih dokaza došlo se do osnova sumnje da je krivično delo počinio P. J. - kazao je Korać medijima.

Tvrdi da su operativnim saznanjima utvrdili gde je do zločina došlo nedaleko od mesta gde je telo pronađeno, a u blizini su pronašli sakriveno oružje kojim je, sumnjaju, izvršeno krivično delo.

U toku dana policija je dobila i informaciju o pokušaju ubistva na Koniku. Iako je osumnjičeni napustio mjesto zločina, Korać tvrdi da su sprovodeći službene aktivnosti policajci uspjeli brzo da lociraju osumnjičenog i kiše ga slobode.  Kod osumnjičenog je pronađen nož "kojim je oštećenom M. P. nanio povrede u predelu leđa".

On je kazao da su oba lica priznala krivična dela koja im se stavljaju na teret.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA