≫ 

10 huligana prebilo čoveka u Podgorici tokom proslave 3. mesta vaterpolista Crne Gore

Jedan od navijača sa zastavom Crne Gore u rukama, posle prebijanja, pokušao je da zaštiti ovog čoveka od pravog linča, dok kolona nastavlja uz pozdrav sirenama

Jezive scene nasilja večeras na ulicama Podgorice. Društvenim mrežama se širi snimak na kome se jasno vidi kako grupa mladića juri za muškarcem koga sustižu i u prisustvu navijača sa zastavama Crne Gore, koji se vraćaju sa dočeka bronzanih vaterpolista, bacaju na zemlju i prebijaju.

Jedan od navijača sa zastavom u rukama, posle prebijanja, pokušao je da zaštiti ovog čoveka od pravog linča, dok kolona nastavlja uz pozdrav sirenama.

Crnogorska policija potvrdila je da radi na identifikaciji lica koja su večeras fizički napala J.V. (19) u naselju City kvart. Grupa, za sada nepoznatih lica, fizički je napala J.V. koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede, dok su se napadači udaljili u pravcu kružnog toka.

- Aktivnosti policije u vezi sa ovim događajem su u toku. Osim toga, na području Glavnog grada je večeras na dve lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila koja su se kretale kolovozima, a kamenovanja su sprečena efikasnom reakcijom policije. Naime, u naselju Zabjelo je nakon reagovanja policije zbog pokušaja kamenovanja u službene prostorije dovedeno pet lica na informativni razgovor, dok je iz naselja Donja Gorica dovedeno jedno lice - saopštila je policija.

- Osim toga, večeras je od strane policije sprečeno ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta u bloku V. Naime, A.S. (40) je večeras crtao grafit i pokušao fizički da napadne vlasnicu ugostiteljskog objekta. A.S. je priveden u službene prostorije Centra bezbednosti Podgorica - dodali su.

Prema nezvaničnim informacijama Večernjih novosti, mladića su napali samo zato što je podigao tri prsta, iako se to na jedinom snimku koji za sada postoji ne vidi. Vidi se samo desetak ljudi koji na ulici prebijaju jednog čoveka.

Kako prenose crnogorski mediji na dočeku se skandiralo da će braniti Crnu Goru "od dušmana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • putnik

    28. januar 2020 | 11:26

    zalosno je sto su milogorci vidjeli da mnogi traze put do uspjeha napadom na srbe, sve ce vam se vratiti

  • Sramota

    27. januar 2020 | 21:18

    Tako nam i treba, svuda treba da nas tuku. Skupili smo u Beogradu na ovom muzičkom takmičenju i šuto i rogato iz celog regiona i glumimo neke dobre domaćine. Nikada se mi nećemo opametiti al bukvalno

  • Zika motika

    27. januar 2020 | 22:33

    Treba to Srbi da isele sve iz Crne gore u Albaniju, jer Crna Gora nije njihova nego Srpska, a ostalo ih je za malo jači vašar, tako sve lepo u Albaniju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA