Srbin na stubu srama: Uhvaćen kako urinira kod ograde aerodroma u Splitu, ovako se pravdao

Srpski preduzetnik pred sudom se vadio na slabu prostatu

  • 1

Srpski preduzetnik M.H. (52) koji živi u Splitu i koji je osvojio jednu od medalja na međunarodnoj izložbi inovacija pre nekoliko godina, novčano je kažnjen jer je urinirao uz zaštitnu ogradu aerodroma u Splitu.

Prekršaj je počinio 12. avgusta 2018. godine, odmah po izlasku iz aviona, ali ga je policajac odmah primetio. Zbog olakšavanja kraj ograde moraće da plati kaznu u iznosu od 595 kuna (oko 9.400 dinara). Osim toga, moraće da plati i oko 200 kuna sudske troškove.

Preduzetnik se na sudu pravdao da mu je odmah po napuštanju terminala aerodroma "došlo da se isprazni, a kako ima problema s prostatom, nisje bio u mogućnosti da potraži toalet".

- To bi mi oduzelo dosta vremena, pa sam se pomokrio iza jednog stabla na travi uz zaštitnu ogradu. Međutim, tad je naišao policajac koji me je odveo u kancelariju aerodromske policije – pravdao se okrivljeni.

U prilog njegovoj tvrdnji da toaleta zapravo nigde nije bilo na vidiku nije išao iskaz policajca koji ga je zatekao u "zalivanju" drveta.

- Gospodin je urinirao naočigled građana na travnatoj površini uz ogradu. A sve se to odvijalo 100-tinjak metara od toaleta koji se nalazi u zgradi aerodroma iz koje je prethodno izašao – rekao je policajac u sudnici.

Prilikom izricanja presude, sud nije našao otežavajući okolnosti dok su olakšavajuće okolnosti što državljanin Srbije do sada nije osuđivan, kao i činjenica da mokrenjem uz stablo "nisu učinjene štetne posledice".

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza

    10. februar 2020 | 15:00

    Ne verujem da je srbin mozda je šiptar ili bošnjak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA