≫ 

U Zagrebu nestao poznati kuvar Dejan Markus iz Beograda: Od petka ga niko nije čuo

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag

  • 42
Dejan Markus Foto: Facebook

Beograđanin nastanjen u Zagrebu, Dejan Markus (44), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag, piše portal Jutarnjeg lista.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom trenutku je zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali "čovekom vinom" nakon što je otvorio vinoteku "The Wine u Vlaškoj".

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag.

Nestanak Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu.

Jutarnji je preneo i apel Markusove sestre Jelene koja je pozvala sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji.

- Ako imate bilo kakvu informaciju o mom bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobilnom i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24. Zadnji put sam se s njim čula preko poruka 6. februara, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvesnost i očaj - kaže za Jutarnji list Jelena Markus, sestra nestalog 33-godišnjeg Dejana koji je krajem 2012. svoju poslovnu sreću odlučio pronaći u Zagrebu.

Dejan Markus kuvar Printskrin: Youtube/Vip Kuvar Tv Grand

Jutarnji piše da su se u potrazi za Dejanom aktivirale na stotine njegovih prijatelja i poznanika. Poslednja osoba koja se s njime čula tog dana oko 18.30 sati je jedna prijateljica.

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

Dejan je, prema rečima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je više od 1.900 epizoda kulinarske serije ''Kuvati srcem''.

U poslednje vreme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Senka

    12. februar 2020 | 18:30

    Ne mogu da verujem kakve komentare ljudi pišu. Stidite se. Zamislite da je vaš brat nestao. Daće Bog da je sve ok

  • Гунвалд

    12. februar 2020 | 17:58

    Нашао је где ће да живи.

  • Nemanja

    12. februar 2020 | 18:42

    Profesore, nadam se da se ponovo vidimo. Da se vratiš živ i zdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA