≫ 

Mrtva maloletnica pronađena zamotana u tepihu, policija privela muškarca kod kojeg je živela

Muškarac (30) priveden je na informativni razgovora sa lisicama na rukama, a potom je odveden u svoj stan da prisustvuje policijskom pretresu

  • 0
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Nakon što je juče ujutro u novozagrebačkom naselju Sopot pronađeno telo maloletnice, policija je na informativni razgovor privela muškarca u čijem stanu je živela.

Muškarac koji se povezuje s ovim slučajem noćas je priveden u policiju, javlja RTL, dodajući kako je maloletnica živela u njegovom stanu. On je priveden sa lisicama na rukama.

Policija je ranije danas objavila da je utvrđen identitet devojke čije je telo pronađeno juče ujutro ispred zgrade u Sopotu, zamotano u tepih.

Stan privedenog muškarca nalazi se u prizemlju i udaljen je oko 500 metara od mesta na kojem je pronađeno telo.

Policija je danas prisutna u zgradi u kojoj se nalazi stan muškarca i pretpostavlja se da će obaviti pretragu, a tokom popodneva su doveli i privedenog 30-godišnjeg muškarca, verovatno kako bi prisustvovao pretrazi.

Na terenu su i policijski forenzičari.

Nije isključeno da policija sumnja kako je devojka umrla upravo u tom stanu, a ako za to doista postoji ozbiljna sumnja, u stanu će se obaviti uviđaj.

Uzrok smrti još uvek nije poznat.

Video: Kako je Srbin koji je pobegao iz hrvatskog zatvora već bežao policiji i probio blokadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA