≫ 

Zbog komentara o ubistvu Roganovića pokrenuta istraga: Nepoznata osoba objavila incijale umešanih

Šćepan Roganović ubijen je 13. februara u Herceg Novom, na skalama pored Kanli kule

  • 3
Šćepan Roganović Foto: radiojadran.com, Facebook

Hercegnovska policija ispituje ko je postavio sporne komentare na jednom crnogorskom portalu ispod teksta o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića, saznaje Dan iz više izvora iz policije. Zbog toga je saslušano više osoba.

Šćepan Roganović ubijen je 13. februara u Herceg Novom, na skalama pored Kanli kule.

Istraga u vezi sa komentarima će utvrditi da li su oni napisani zlonamerno kako bi istražitelje naveli na pogrešan smer istrage, ili će, pak, biti od koristi istražnim organima.

Inspektori kriminalističke policije proveravaju istinitost navoda u spornim komentarima.

Jedan od komentara je postavljen pod skrivenim imenom, a osoba koja ga je objavila navela je inicijale navodno onih koje smatra da su umešani u likvidaciju Roganovića. U komentaru se apeluje na hercegnovsku policiju da deluje i usmeri istragu u pravcu osobe čiji su inicijali objavljeni u prepisci.

- Ovi što sa njim jedu i piju svaki dan ja verujem 100 % da su umešani P…G… N…B… zvani K… ajde policijo učinite sve i privedite ove što sam postavio inicijale ili treba puno ime i prezime da se postavi da ih privedete jer je stradao nevin čovek uspešan u svom poslu izvođenju građevinskih radova pa im je zasmetao - piše u jednom od postavljenih komentara koje policija ispituje.

Takođe, ispod tog komentara jedna osoba je, pod skrivenim imenom, imenovala, kako se sumnja, jednog Novljanina, pitajući ga da li je on postavio navedeni komentar pod lažnim imenom.

Objavljeno je više komentara i odgovora na komentare koji su policiji interesantni, a većina osoba koja je učestvovala u prepisci je poznata policiji.

Nepoznata osoba koja je u četvrtak ubila Novljanina Šćepana Roganovića presrela je mladića i pucala u njega. Očevici su ispričali inspektorima da se ubica kretao velikom brzinom.

Policija sumnja da je napadač Roganovića prvo pogodio hicem iz pištolja dok se nesrećni mladić spuštao niz stepenice. Kada ga je ranio, ubica je ispalio još nekoliko hitaca u njega. Istražitelji sumnjaju da je ubica imao pomagače koji su pomogli da pobegne nakon što je izvršio zločin, a navodno je bio i maskiran.

Video: Mesto likvidacije u Atini: Ovde su ubice hladnokrvno izrešetale Škaljarce naočigled dece

(Telegraf.rs/Dan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentar

    17. februar 2020 | 13:13

    Covek objavio inicijale i uhapsili ga.znaci da se zna ko je izvrsilac ali se ne sme dirati.jel ovo moguce?

  • T

    17. februar 2020 | 12:52

    Darko pazi sta pises 🤣🤣

  • ???

    17. februar 2020 | 11:53

    Nevin covek,uspesan u svom poslu?????!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA