≫ 

Novi užas u Hrvatskoj: Pronađeno telo žene u porodičnoj kući, sumnja se na nasilnu smrt

Policija je, prema navodima hrvatskih medija, oko 18 sati dobila dojavu da je pronađeno telo

  • 1
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

U kući u međimurskom mestu Novakovec u Hrvatskoj večeras je pronađeno telo starije žene. Kako prenosi Index, policija je oko 18 sati dobila dojavu da je u u porodičnoj kući u Novakovcu u Ulici Vladimira Rojka pronađeno telo.

Policija je saopštila da je policija na licu mesta i da se sumnja da je reč o nasilnoj smrti. Jedna meštanka rekla je za hrvatske medije da žena ima 80 godina.

Istraga je u toku.

Još jedno ubistvo u 24 sata

Isto podneblje ranije u toku dana šokirala je vest o ubistvu jedne žene. Naime, Muškarac (35) iz Male Subotice sumnjiči se da je sa nekoliko uboda nožem usmrtio svoju suprugu Violetu O. (37). Osumnjičeni jenevenčani suprug žrtve, a prema nezvaničnim informacijama, preminula Violeta je majka devetoro dece. Kako saznaje Jutarnji List, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloletnu ćerku. Muškarac ju je potom ubo nožem, a supruga je preminula u bolnici.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA