≫ 

Andriju izrešetali ispred teretane: Javnosti bio poznat po neobičnom hobiju, osvajao brojne nagrade

Andrija je navodno bio u prijateljskim relacijama sa bezbednosno interesantnim osobama, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe

  • 2
Ubistvo na Cetinju, Andrija Gazivoda Foto: Cetinjski list

Cetinjanin Andrija G. (30) ubijen je sinoć na Cetinju. Andrija je stradao u pucnjavi koja se nešto pre 21 sat dogodila ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen".

Nepoznati napadač ispalio mu je više hitaca u glavu i grudi nakon čega je, prema rečima očevidaca pobegao u uličicu kod zgrada u blizini Osnovne škole "Njegoš", prenosi Cetinjski list.

Mladić je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda.

Kako prenosi Pobijeda, Andrija je navodno bio u prijateljskim relacijama sa bezbednosno interesantnim osobama, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe.

Zbog relacija sa pojedinim osobama poznatim policiji, istražitelji će proveriti da li je stradao u sukobu rata kriminalnih grupa.

Andrija je na Cetinju bio poznato zbog svog neobičnog hobija. On se bavio podvodnim ribolovom i bio je jedan od najboljih podvodnih ribolovaca koji je na takmičenjima osvajao brojne nagrade.

Još od detinjstva bio je zaljubljenik u ekstremne sportove. Obožavao je planinarenje, skijanje, ali i lov i ronjenje. Pre nekoliko godina otvorio je i svoj sportski klub.

Učestvovao je u više međunarodnih takmičenja i osvajao je brojne nagrade.

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lex

    18. februar 2020 | 10:23

    Ma duša od čoveka, pošten, fin, samo eto, družio se sa poznatim kriminalcima, slučajno ga ubili, i to sa više hitaca... Nemojte više, ponisliću da je ozbiljna vest

  • sonsi

    18. februar 2020 | 10:41

    Sad moze da se bavi podzemnim ribolovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA