Uhapšen napadač na brata splitskog ubice Filipa Zavadlava

Posle sprovedenog istraživanja , osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku

  • 0

Jedan mladić uhapšen je u Splitu zbog sumnje da je sredinom januara napao Stanislava Zavadlava, brata trostrukog ubice FIlipa Zavadlava. Kako navodi "Index.hr", osim osumnjičenog njega je navodno napalo još nekoliko mladića, ali još nije poznato ko su oni.

- Ispitan je 26-godišnjak za kog je utvrđeno da postoji sumnja da je 16. januara oko 15 sati u Splitu u autobusu javnog gradskog prevoza zajedno sa još za sada nepoznatim osobama, fizički napao 24-godišnjaka. Oni su posle toga napustili vozilo - saopštila je policija.

Posle sprovedenog istraživanja , osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku.

Istraga je u toku.

Pisma podrške

Na splitski Županijski sud učestalo su počela da pristižu pisma podrške upućena 25-godišnjem Filipu Zavadlavu, osumnjičenom za trostruko ubistvo, koji se trenutno nalazi na veštačenju u u Klinici za psihijatriju Vrapče, javljaju hrvatski mediji.

"Dragi Filipe..." početak je gotovo svakog pisma u kojem mu pripadnice lepšeg pola crtaju srca i mahom pišu da nije sam, daju mu bezrezervnu podršku, bodre ga da izdrži, govore mu kako se sve nepravedno prelomilo preko njega, nadaju se da će i on njima pisati, obećavaju mu da će ga zauvek čekati i izražavaju nadu da će jednog dana zajedno uživati na slobodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA