Deda koji je pucao u mladića, a ubio unuka: "Žaliću za njim do kraja života, veća mi kazna ne treba"

On je pokušavao da razdvoji unuka i sugrađanina

  • 7

Deda O. H. (76). iz Plava, koji je pre nedelju dana slučajno, pucajući u drugu osobu, ubio svog unuka R.H. (29), izjavio je pred sudijom da će žaliti do kraja života za njim i da mu nije potrebna veća kazna od toga, pišu Novosti. 

O. H. je, da podsetimo, pokušao da ubije M.C. (28), takođe iz Plava, koji je posle ranjavanja hitno prebačen u Opštu bolnicu u Beranama. Svemu je prethodila svađa oko pevačice između dvojice mladića koja je prerasla u tuču. Deda je hteo da ih razdvoji, pucao u M. C., ali je ubio unuka.

-  Žaliću do kraja života za unukom. Nije mi potrebna veća kazna od toga. Nisam želeo da bilo koga ubijem, već samo da odbranim unuka, koga je taj mladić oborio na zemlju. Učinilo mi se da je imao nož u šaci. Uplašio sam se za život unuka - pričao je pred sudijom O. H., koji nije umeo da objasni zbog čega je posle tragedije sakrio pištolj i otišao kući gde ga je policija pronašla.

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vanja Rakonjac, na osnovu zahteva više državne tužiteljke Ljubinke Madžgalj, saslušala je O. H. , koji se tereti da je počinio krivična dela ubistva, ubistva u pokušaju i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih naprava, i odredila mu pritovr do 30 dana.

VIDEO: Snimak likvidacije mladića u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    19. februar 2020 | 09:44

    Za TU cenu nisi smeo da dozvolis da drugi siledzija prezivi .

  • Grunf

    19. februar 2020 | 08:44

    Nećeš ga dugo žaliti.

  • Salamander

    19. februar 2020 | 09:55

    A da si ubio drugog nebi zalio ti si deda siledzija ko ti je oruzje dao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA