≫ 

Napadač koji je pijan kasapio goste u kafiću u Zagrebu osuđivan zbog pedofilije

Nakon što je mrtav pijan izbo dvojicu muškaraca, osumnjičeni je pobegao

  • 0
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Muškarac iz Zagreba, koji je u nedelju pretukao, a potom nožem izbo dvojicu muškaraca u Savskoj ulici ranije je osuđivan zbog pedofilije.

Sumnja se da je 31-godišnjak, čiji identitet nije saopšten, u nedelju 16. februara oko 18:30 sati u "Woody baru" u Savskoj u Zagrebu, pod uticajem alkohola, nakon prethodnog druženja, prvo verbalno, a potom i fizički sukobio s 33-godišnjakom i 38-godišnjakom.

Osumnjičeni je prvo fizički napao 33-godišnjaka da bi potom i nožem nasrnuo na njega i teško ga ranio. Tada je 38-godišnjak pokušao da spreči dalji sukob, međutim, 31-godišnjak je i njega teško ranio nožem nakon čega su nastavili s tučom, da bi u jednom trenutku osumnjičeni pobegao.

Policija ga je naknadno uhvatila i izmerila mu 2,29 promila alkohola u organizmu. Istražni sudija odredio mu je pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke.

Zlostavljao pastorku

Kako saznaje Jutarnji list, 31-godišnjak je ranije nepravosnažno osuđen - zbog pedofilije. Nadležni opštinski sud ga je nedavno osudio na delimičnu uslovnu kaznu od dve godine i 11 meseci jer je pre nekoliko godina, takođe teško alkoholisan, dodirivao svoju 6-godišnju pastorku po polnim organima.

Nepravosnažnom presudom on je osuđen na godinu dana zatvora i godinu i 11 meseci uslovno, stim da u roku od pet godina od pravosnažnosti presude ne počini novo krivično delo.

Video: Britanska policija likvidirala teroristu sa nožem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA