≫ 

U povorci u Imotskom spaljene "gej lutke", na jednoj lice političara: Deca gledala iz prvih redova

Na glavu deteta spaljenih gej lutaka talepili fotografiju SDP-ovog saboskog zastupnika

  • 2

Danas je u Imotskom održana tradicionalna Bakova povorka, dan kada se Imoćani maskiraju i šetaju gradom. Zabava nije prošla bez incidenta. Spalili su "gejeve" i njihovo dete sa slikom SDP-ovca Stazića.

Naime, spaljene su lutke istospolnog para s detetom na koje je zalepljena fotografija SDP-ovog saborskog zastupnika Nenada Stazića i nacrtana crvena zvezda petokraka, prenosi Index.hr.

- Stvarno mi se više vrti od ove kulture smrti, a budući da to moje telo mori, neka ove godine nakaradna porodica s detetom Nenadom Stazićem gori - rečeno je pre spaljivanja.

Potom se čulo "Ajmo, muzika" nakon čega su lutke zapaljene. U povorci je bilo i puno dece koja su sve to gledala iz prvih redova.

U Kaštelima pre dve godine spalili gej slikovnicu

Ovo nije prvi put da se na nekom karnevalu u Hrvatskoj spaljuje nešto vezano za homoseksualce. Pre dve godine u Kaštelima je pred nekoliko stotina roditelja i dece spaljena slikovnica s dve mame i dvojicom tata.

Reč je o takozvanom krnji ili fašniku, tradicionalnom krivcu za sve loše u protekloj godini, kojeg su organizatori dečjih karnevala u Kaštelima videli u LGBT slikovnici.

Video: Usred bela dana krvinički pretučena transrodna devojka, masa ljudi gledala i navijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    24. februar 2020 | 10:23

    I šta sada, mi treba da budemo užasnuti, e pa nismo, prave vrednosti, prava porodica, prava tolerancija ! Radite šta želite, budite šta želite ali ne možete da nam namećete to kao normalno i da nas prisiljavate da TO gledamo !!!

  • Gaga

    25. februar 2020 | 02:00

    Uvek treba biti covek,nikad ne znas sta ce tebe sutra zadesiti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA