Nebojšu Medojevića policija odvela u karantin: Sa suprugom prekršio samoizolaciju

Oni su osumnjičeni da su napustili stan u kom je trebalo da borave u samoizolaciji

  • 1
Marina Medojević, Nebojša Medojević Foto: Facebook/Marina Medojevic

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin u Sutomoru zbog kršenja samoizolacije.

- Njima je uručeno rešenje o karantinu da se uz pratnju policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti - saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici.

Oni su osumnjičeni da su napustili stan u kom je trebalo da borave u samoizolaciji, prenosi CdM.

- Državni tužilac je naložio policiji da protiv njih podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti - navode iz Tužilaštva.

Supruga lidera DF se ranije oglasila na Fejsbuku, gde je napisala da je odvedena u karantin u Sutomoru.

- Policija me vodi u karantin u Sutomoru jer sam dala izjavu za jedan medij na otvorenom ispred moje zgrade, prvi dan samoizolacije, kad nisam kao i većina bila svesna opasnosti situacije. Dala sam izjavu gde sam molila da se pomogne socijalno ugroženima u Crnoj Gori koji su došli u težak položaj zbog situacije za korona virusom. Grešna sam. Izvinite molim vas, treba me na stub srama staviti. Hvala svima na razumevanju i podršci - napisala je Medojević na Fejsbuku.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Postavljeni kreveti u Čairu: Pogledajte gde će biti smešteno 1.000 osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    29. mart 2020 | 08:42

    Cini mi se, a mozda i gresim, da u pravu to sto "ne znas" nije opravdanje za ucinjeno, Dakle, nista, karantin i moli boga da ti sto manje "odrezu"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA