Gradonačelnik iz Hrvatske obavestio sugrađane: Imam koronu, ovo je dokaz da niko od nas nije imun

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević objavio je na svom Fejsbuk profilu da je pozitivan na korona virus

  • 0
Dalibor Ninčević, Gradonačelnik Solina

Foto: Facebook/Dalibor Ninčević

Gradonačelnik hrvatskog Solina Dalibor Ninčević objavio je na svom Fejsbuk profilu da je pozitivan na korona virus.

- Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani! Dužnost mi je da vas obavestim da sam pozitivan na korona virus. Nisam putovao nigde u inostranstvo, pridržavao sam se svih mera zaštite (nosio masku i rukavice) redovno prao i dezinfikovao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Štaba civilne zaštite, kontakti i sprovođenje mera Nacionalnog štaba doveli su me negde u kontakt sa virusom.

- Lagane simptome u obliku blage glavobolje i temperature od 37.4 osetio sam u četvrtak popodne pa sam se odmah stavio u samoizolaciju.

- U petak nisam išao na posao, kontaktirao sam epidemiologa koji mi je sugerisao, s obzirom na posao koji obavljam i brojne kontakte, da uradim test na korona virus - napisao je on.

- Danas u popodnevnim satima sam obavešten da mi je test pozitivan i naravno da sam odmah u razgovoru sa epidemiologom dao sve kontakte (u porodici, na radnom mestu) a i lično sam kontaktirao te osobe radi eventualne samoizolacije tih ljudi.

Dobro se oseća

 

Gradska uprava i Štab civilne zaštite će funkcionisati i dalje.

Kako je napisao, oseća se dobro, ima blage simptome kao kod prehlade i blažeg gripa, pa će od kuće koordinisati rad Gradske uprave.

- Ovo je samo dokaz da niko od nas nije imun na ovaj virus. Zato dragi moji, drage moje, čuvajte sebe i svoju porodicu, pridržavajte se striktno svih mera i uputstava Štaba i stručnih zdrastvenih službi. Ako nije baš nužna potreba ostanite kod kuće! Uveravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači - napisao je Ninčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA