≫ 

Republika Srpska uvela nove mere: Promene u radu trgovina i ugostiteljskih objekata

U cilju prevencije širenja korona virusa na teritoriji RS i zaštite i spasavanja stanovništva, do 13. aprila na snazi ostaje zabrana svih javnih okupljanja

  • 5
Policijski čas, Republika Srpska, policija

Foto: ATA Images

Do 13. aprila u Republici Srpskoj (RS) ograničava se rad od sedam do 15 sati tržnicama na veliko, pijacama i stočnim pijacama, trgovinama belom tehnikom, vodomaterijalom i sanitarijama, građevinskim materijalom, auto delovima, delovima za poljoprivredne mašine, elektromaterijalom, keramikom i bojama i lakovima.

- Ugostitelji koji posluju u ugostiteljskom objektu za smeštaj mogu bez vremenskog ograničenja pružati usluge smeštaja, a usluge ishrane i pića mogu pružati samo gostima kojima pružaju uslugu smeštaja - avedeno je u Zaključku o obaveznom sprovođenju mera za reagovanje na pojavu virusa.

U cilju prevencije širenja korona virusa na teritoriji RS i zaštite i spasavanja stanovništva, do 13. aprila na snazi ostaje zabrana svih javnih okupljanja, zabrana rada svih ugostiteljskih objekata za ishranu i piće, fitnes centara, bazena, zabrana rada dečijim igraonicama, privatnim stomatološkim ambulantama, zabrana rada priređivačima igara na sreću, kao i rada sportskih organizacija.

I dalje je zabranjeno obavljanje uslužnih i zanatskih delatnosti čije obavljanje zahteva neposredni kontakt sa korisnicima.

Video: Vučić: Prekid rada svih kafića i restorana

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA