≫ 

U Republici Srpskoj obeležen Dan policije, Dodik uputio čestitke

Venac na Centralno spomen-obeležje položili su ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor policije Darko Ćulum

  • 6

Video: Obležen Dan policije Republike Srpske, za razliku od prethodnih godina, položen samo venac

Dan policije Republike Srpske, 4. april, obeležen je danas služenjem parastosa stradalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u krugu najužeg rukovodstva MUP-a Banjaluci, navodi se iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Venac na Centralno spomen-obeležje položili su ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor policije Darko Ćulum.

Ministar Lukač uputio je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova iskrene čestitke povodom Dana policije RS, koji se ove godine proslavlja u vanrednom stanju, izazvanom pandemijom virusa korona koji nije zaobišao ni Republiku Srpsku.

- Vi ste i u ovim izazovnim vremenima pokazali da ste uz građane Republike Srpske i da sve svoje poslove i zadatke obavljate krajnje profesionalno i odgovorno, a u korist svih naših građana. Želim nam svima da što pre prevaziđemo izazove koji su pred nama, i izađemo iz krizne situacije, živi, zdravi i spremni za sve poslove i zadatke na zaštiti bezbednosti Republike Srpske - poručio je Lukač.

Dan policije RS Polaganje venaca - Printscreen

Dodik uputio čestitke

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Dan policije Republike Srpske - 4. april sa željom da i dalje budu garant bezbednosti, stabilnosti i vladavine zakona u Republici Srpskoj.

Milorad Dodik Milorad Dodik - Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Pripadnici Policije Republike Srpske nebrojeno puta su do sada pokazali da su uvek uz svoj narod i Republiku Srpsku. Iako obavljaju najteže poslove, čine to dostojanstveno i s toga je obaveza institucija Republike Srpske da ulažu u policiju, jer je to ulaganje u budućnost - poručio je Dodik.

On je ukazao da se snaga policije Srpske vidi i danas u vreme kada se Republika, kao i celi svet bori protiv pandemije virusa korona.

- MUP Srpske je u ovom kriznom vremenu sve svoje kapacitete stavio na raspolaganje Republici Srpskoj i njenim građanim s ciljem suzbijanja širenja zaraze na dobrobit svih - rekao je Dodik, preneli su banjalučki mediji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiril

    4. april 2020 | 15:08

    Srecna slava policijo ❤️🕊️☦️

  • Muhailo

    4. april 2020 | 15:07

    Mnogaja ljeta ☦️

  • Majka

    4. april 2020 | 15:12

    Sine nismo se dugo videli jer si 24 h na granici cuvas zemlju nasu a majka radi ovog virusa van ne ide, cuvaj mi se, Bog da te sacuva od svakog zla tebi i tvojim kolegama SRECNA SLAVA I BOG SA SVIM SVETIMA SVOJIM DA MI VAS CUVA ☦️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA