Ljubav ne trpi granice: Venčali se pod maskama, u inat epidemiji korona virusa

Čestitke im je uputio i gradonačelnik Goražda Muhamed Ramović, a sreću mladenaca ništa nije moglo da pokvari

  • 9

Ljubav je jača od korone, poručio je danas mladi bračni par koji zbog pandemije korona virusa nije želeo da odloži venčanje.

Kako prenosi “Klix”, Harisa Pašovića i Vildanu Moćević u gradskoj upravi Goražde venčala je matičarka Azra Valjevčić, a venčanju su mogli da prisustvuju samo kumovi.

- Situacija je takva kakva jeste, sve oko nas je problematično, i u samom gradu, ali nismo želeli da odložimo venčanje - kaže mladi bračni par.

Čestitke im je uputio i gradonačelnik Goražda Muhamed Ramović, a sreću mladenaca ništa nije moglo da pokvari, pa ni činjenica da uz njih nisu bili najbliži prijatelji i rodbina. Veruju da će za slavlje biti prilika kada prođe epidemija korona virusa. Sve su odložili poštujući pravila, jedino ljubav ne trpi nikakva odlaganja.

- Mi nismo hteli ništa da odlažemo, ljubav je jača od svega. Ljubav je jača i od korone - poručio je mladi bračni par.

Već izvesno vreme, od kada su na snazi mere zabrane zbog pandemije koronavirusa, venčanja se u Gradskoj upravi odlažu u velikoj meri.

Haris i Vildana su prvi bračni par u Goraždu koji je svoju ljubav krunisao brakom u vreme pandemije, a danas su to učinili i Muamer Herak i Amira Nezir, te Anel Hastor i Nermina Nurak.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Kakva svadba, kakav haos! Mladoženja se našao između dve žene, a onda je nastao karambol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA