≫ 

Zorica se porodila u kući i iskrvarila nasmrt, beba umrla kraj nje: Tragedija u Mrkonjić Gradu

Rezultati obdukcije otkrili razlog smrti majke i novorođenčeta iz Mrkonjić Grada

  • 2
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

Obdukcija tela Zorice Č. (26) iz Mrkonjić Grada, koja je zajedno sa svojom bebom preminula u stanu, pokazala je da je majka umrla usled teškog porođajnog krvarenja, a njena beba od neadekvatnog zbrinjavanja nakon poroda, javlja Srpskainfo.

Podsetimo, u nedelju uveče u Mrkonjić Gradu u stanu, gde je živela kao podstanar, pronađena su tela Zorice i njene tek rođenje bebe.

Na njihovim telima nisu pronađeni tragovi nasilja, a beba je rođena sa urednom težinom i dužinom, a podlegla je zato što nije zbrinuta na adekvatan način, između ostalog, pupčanik joj je bio samo otkinut, ali ne i podvezan.

- Ovde nije bilo reči o prevremenom porođaju, jer je beba rođena u devetom mesecu trudnoće. Beba je bila duga 52 centimetra i teška oko 3,3 kilograma, ali je umrla zato što nije bila zbrinuta na adekvatan način – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Video: Majka monstrum bacila novorođenu devojčicu u rupu, nedaleko pronađeno telo bebinog blizanca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodica

    7. april 2020 | 14:47

    Jadne i majka i beba. Zar nije niko mogao biti pored njih,nego je ostavili samu da se poradja? Toliko o brizi o najblizima. Narod je postao bezdusan,operisan od osacanja a kada je njemu lose,ocekuje pomoc. E kako dajes tako ces i da dobijes

  • Suzana zagar

    7. april 2020 | 15:22

    Uzasno ! Da Li je moguce da pokojnu ,mladu zenu ,nitko nije poducio o porodjaju i pruzio joj pomoc ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA