≫ 

Leš novorođenčeta pronađen u Zeti: Sumnja se na čedomorstvo

Čedomorstvo je otkriveno 5. aprila

  • 0
Beba, noge, bebine noge

Foto: Pixabay

Beživotno telo novorođenčeta pronađeno je u jami na jednom imanju u Zeti, a policija i tužilaštvo utvrđuju ko je bacio tek rođenu bebu, pišu Vijesti.

Čedomorstvo je otkriveno 5. aprila, nakon što su zaposleni u Kliničkom centru Crne Gore obavestili podgoričku policiju da je u njihove prostorije na ukazivanje lekarske pomoći primljena ženska osoba životno ugrožena, zbog porođaja van medicinske ustanove.

- Policijski službenici su o navedenom događaju upoznali nadležne tužioce u Osnovnom i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko - tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe pronašla beživotno telo novorođenčeta. Beživotno telo je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju. Po nalogu tužioca preduzimaju se dalje mjere i radnje. Uviđajje u toku - odgovoreno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Prema saznanjima “Vijesti”, tridesetšestogodišnjakinja je lekarima Kliničkog centra rekla da ima ginekoloških problema, ne pominjući da se nedugo pre toga porodila. Lekari su, međutim, odmah otkrili istinu i obavestili policiju.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA