Istarac pobenavio u izolaciji: Povredio bratove unuke, pa suzavcem prskao čoveka koji ga je smirivao

Muškarac suzavcem isprskao osobu koja je pokušala da ga spreči da povredi dečake

  • 0
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Muškarcu sa područja Istarske županije određen je jednomesečni pritvor nakon što je verbalno, a potom i fizički nasrnuo na više osoba, među kojima je bilo i dece, prenosi Večernji list.

- Sve ću vas pobiti! - urlao je 47-godišnjak koji se sumnjiči da je 7. aprila pretio članovima svoje porodice, pri čemu je lakše povredio dvoje dece. Sumnjiči se da je oko 18.30 časlova na poljoprivrednom zemljištu na području Istarske županije, pretio svom bratu, bratovoj ženi i njihovim unucima.

Vikao je na dete od 10 godina i bio nasilan prema njemu, dok je četvorogodišnje dete koje je sve to gledalo, odgurnuo i udario. Oba deteta su lakše povređena, a pomahnitali 47-godišnjak, osim što je članovima porodice pretio ubistvo i nasrtao na njih, suzavcem je poprskao osobu koja je pokušala da ga zaustavi u napadu na decu.

Sve to mu nije bilo dovoljno pa je još tu osobu preklopnim nožićem posekao po prstima. Nakon što je ispitan na ODO-u Pula, određen mu je jednomesečni istražni zatvor zbog mogućeg uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA