≫ 

Slavišu izrešetali pred majkom: Helikopter nadleće Banjaluku, tragaju za ubicom na motoru

Slavišu Ćuluma izrešetali su naočigled majke, policija traga za motociklistom koji se dovodi u vezu sa ubistvom

  • 16
Slaviša Ćulum Foto: ATV

Slaviša Ćulum koji je ubijen danas u klasičnoj sačekuši u dvorištu porodične kuće u Dragočaju kod Banjaluke, ubijen je pred majkom koja je ubistvo i prijavila policiji, saznaje ATV od izvora iz policije.

Nakon ubistva, ubica je pobegao, a policija je blokirala ceo kraj, kao i izlaze iz grada. Kako ATV saznaje, policija traga za motociklistom koji se može dovesti u vezu sa ubistvom.

Na mestu ubistva je i helikopter koji nadleće područje.

Podsetimo, Ćulum je od ranije poznat policiji zbog više krivičnih dela, a robijao je zbog pokušaja ubistva.

Hteo da osveti smrt mlađeg brata

Ćulum je svojevremeno osuđen zbog pokušaja ubistva Jovana Jošila, koji se teretio za ubistvo Slavišinog brata Nedeljka (19).

Nedeljko je ubijen u aprilu 2010. godine u vatrenom obračunu bandi do kojeg je došlo nakon kraće jurnjave tri automobila magistralnim putem Banjaluka - Klašnice. U vozilu BMW bili su Nedeljko Ćulum i Dejan Kostić, a u vozilu FIAT tipo nalazili su se Slaviša Ćulum i Dejan Čajić. Ovi pripadnici jedne kriminalne grupe jurili su magistralnim putem Jošila, člana suprotstavljenje bande, koji se sa devojkom nalazio u Grand čirokiju.

Nakon jurnjave kao iz akcionih filmova, kako tvrde očevici, automobili su se zaustavili na benzinskoj pumpi "Parma trend". Kostić je iz BMW-a otvorio paljbu iz pištolja prema Jošilu, koji je, takođe, uzvratio vatru i najvjerovatnije pogodio Nedeljka Ćuluma u glavu.

Iz vozila FIAT tipo prema Jošilu je iz automatske puške pucao stariji Ćulum. Nakon vatrenog obračuna seli su u vozila i pobegli sa lica mesta. Nakon što je pogođen u glavu, Ćulum je verovatno mahinalno stisnuo papučicu gasa i sleteo u kanal na samo 20 metara od mesta obračuna, dok je ranjeni Jošilo sa tri probijene gume na vozilu oko 500 metara niže stao pred patrolu Saobraćajne policije i od njih tražio pomoć.

Stariji Ćulum i Čajić pobegli su u nepoznatom pravcu, a Kostić je posle pucnjave, kada je video da je Nedeljko pogođen u glavu, ostao na pumpi i čekao policiju, pa je i uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja,

    15. maj 2020 | 17:52

    Eh moja Banja Luko i sva tvoja sela. O tebi se nekad pjesme pjevale a danas majke svoje sinove oplakuju. Zarad cega, prokletih para, dal su one vrijedne ove mladosti. Ovo demokracija.

  • misa tumbas

    15. maj 2020 | 17:34

    eto, ko kaze da ce nam trebati puno vremena da se vratimo u normalu ??

  • Back in Black

    15. maj 2020 | 15:56

    Zasto traze motcikl a ne onog ko je ubio Slavisu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA