≫ 

Policajac u BiH izvršio samoubistvo u njivi

Stradali policajac je jutros oko 7 sati trebalo da započne smenu u policijskoj ispostavi Tomislavgrad.

  • 0
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo, pijanac, alkoholicar, trava Foto ilustracija: Shutterstock

Na delu Duvanjskog polja, u blizini lokalne saobraćajnice koja povezuje dva naselja u BiH, 51-godišnji policajac T.J. iz naselja Kuk pored Tomislavgrada izvršio je samoubistvo vatrenim oružjem.

Prema informacijama iz MUP-a Kantona 10, reč je o zaposlenom u policijskoj ispostavi Tomislavgrad, a njegovo telo pored vozila pronašla su njegove kolege jutros oko 10.55 časova.

Na mesto događaja izašao je tužilac uz asistenciju pripadnika MUP-a i PU Tomislavgrad, kao i dežurnog mrtvozornika DZ Tomislavgrad koji je konstatovao nasilnu smrt vatrenim oružjem - pištoljem.

Telo stradalog policajca nakon uviđaja predato je porodici. Prema informacijama s terena, stradali policajac je jutros oko 7 sati trebalo da započne smenu u policijskoj ispostavi Tomislavgrad.

Pošto se nije pojavio na poslu, njegov kolega započeo je internu potragu koja je rezultirala pronalaskom njegovog beživotnog tela u polju pored vozila.

Video: Snimak sa lica mesta: Pripadnik Žandarmerije bombom razneo sebe i ženu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA