Nije stao na stop, preticao preko pune, jurio bez dozvole: Baranin zbog lude vožnje iza rešetaka

Baranin dobio 15 dana zatvora i mora da plati kaznu u iznosu od 740 evra

  • 0
Vožnja automobila Foto: Pixabay

L. P. (30) iz Bara završio je iza rešetaka i moraće da plati paprenu kaznu zbog nasilničke vožnje po gradu.

Nakon okončanog  dokaznog postupka, sudija Suda za prekršaje u Budvi izrekla je L.P.  kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i novčanu kaznu od 740 evra.

- Baranin je počinio prekršaj iz člana 317a stav 1 tačka 2 ZOBSa, jer vozilom nije stao na znak stop ovlašćenog  policijskog službenika. Događaj se desio dana 15. maja u 15:25 časova u Baru - rekao je Vijestima zamenik predsednika Suda za prekršaje u Budvi, portparol i sudija Marko Đukanović.

On je dodao da je osim navedenog, okrivljeni počinio jos šest prekršaja.

- Preticanje preko neisprekidane linije, prelazak na kolovoznu traku namenjenu za saobraćaj iz suprotnog smera, preticanje u nepreglednoj krivini, preticanje kolone vozila, nekorišćenje sigurnosnog pojasa i neposedovanje kod sebe važeće vozačke dozvole. Za prekršaje mu je utvrđena jedinstvena novčana kazna od 740 evra, kao i troškovi sudskog postupka u iznosu od 30 evra. Istom odlukom, okrivljenim je izrečeno šest kaznenih bodova i zaštitna mera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od osam meseci - rekao je Đukanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA