≫ 

Potera za paklenim vozačem: Bežao od policije “audijem”, vozio suprotnom trakom, pa završio na krovu

Policija je uhapsila vozača, ali i suvozača

  • 0
audi, Split, saobraćajna nesreća Foto: Printscreen/Facebook/Split UŽIVO

Policajac na motoru uočio je danas “audi” koji je na uglu Poljičke i Dubrovačke ulice u Splitu udario u jedno vozilo. Pripadnik organa reda pokušao je da zaustavi vozača, ali se on dao u beg kroz grad.

Kako navodi “Dalmatinski portal” potera je potrajala neko vreme, a vozač “Audija” ni po koju cenu nije želeo da zaustavio automobil, već je u toku bekstva napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja kao što prolaska kroz crveno i vožnja u suprotnom smeru.

Na kraju ga je zaustavila prevelika brzina. Nešto pre 13 sati u Vinkovačkoj ulici kod benzinske pumpe i spomenika Prvom splitskom odredu izleteo je sa puta, udario u stub i prevrnuo se na krov.

Policija je odmah uhapsila i vozača i suvozača. Upotrebljena je sila prilikom hapšenja i stavljene su im lisice. Osumnjičeni su prvo odvezeni u bolnicu da se vidi da li im je potrebna lekarska pomoć, ali prema prvim informacijama nisu povređeni u prevrtanju vozila.

Video: U Splitu snimljen momak kako go trči ulicama a onda su naišli policajci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA