≫ 

Zvicer napadnut u Kijevu, u toku operacija "Sirena": Snimljeni počinioci, zapalili "smart" i pobegli

Na Zvicera je ispaljeno više metaka, a on je hospitalizovan

  • 12
Radoje Zvicer Radoje Zvicer, Foto: Vijesti

Kijev na nogama. Policija u ukrajinskoj prestonici traga za dvojicom muškaraca koji su večeras u blizini elitnog stambenog kompleksa u Kijevu, gde je teško ranjen Radoje Zvicer, za koga se navodi da je vođa kavačkog klana.

Prema navodima ukrajinskih medija, dva napadača pucala su na Zvicera. Zatim su zapalili “smart” automobil kojim su navodno vozili kako bi najverovatnije prikrili tragove, a zatim se dali u bekstvo. Prilikom paljenja vozila, plamen zahvatio jednog od osumnjičenih.

Portal “Obozrevatel” navodi da je jedan od napadača starosti između 30 i 45 godina starosti i visine od 180 do 185 centimetara i mišićave građe, a ima crnu kosu i zulufe. Takođe, na sebi je imao belu trenerku i crne patike, a pretpostavlja se i da ima opekotine na licu, pošto ga je uhvatio plamen kada su zapalili automobil "Smart".

Drugi napadač je takođe ima između 30 i 45 godina starosti, visoko je oko 175, 180 cm, mišićave građe, a u trenutku napada na sebi je imao zeleni kačket, crnu trenerku i belu masku za lice.

Mediji navode da je policija pokrenula operaciju “Sirena” i intenzivno traga za osumnjičenima.

Zvicer je hospitalizovan u bolnici.

Crnogorska policija potražuje Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova, javlja portal CdM.

Video: Hapšenje vođe kavačkog klana u Češkoj

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA