Horor u Zenici: Snimao maltretiranje zatočenih devojčica i novorođenčeta i objavljivao na mrežama

E. S. se sumnjiči da je nekoliko devojčica, među njima i novorođenče maltretirao, a potom snimke torture objavljivao na društvenim mrežama

  • 4
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

Policija u BiH uhapsila je E. S. (44) zbog sumnje da je zlostavljao žensku decu starosti do 14 godina, među kojima i jedno novorođenče

Policajci Federalne uprave policije su, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Zenici, u cilju dokazivanja krivičnih ugrožavanje bezbednosti i nasilja u porodici, uhapsili E. S. (44) iz Zenice, koji je od ranije poznat kao višestruki povratnik u činjenju teških krivičnih dela opšteg kriminaliteta i oružanih sukoba na području Zenice, kao organizovanog međunarodnog kriminala u trgovini ljudima, rečeno je „Novostima“ u Federalnom MUP.

U sklopu akcije, policajci su pretresli tri lokacije. Tom prilikom je na jednoj od lokacija zatečeno sedmoro maloletne ženske dece, uzrasta od novorođenčeta do 14 godina, bez roditeljskog i drugog staranja i nadzora. U ceo slučaj uključio se i Centar za socijalni rad u Zenici, čiji službenici su bili prisutni tokom pretresa i nastavljaju aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Prilikom akcije i pretresa identifikovane su žrtve pomenutih krivičnih dela, pa su pronađeni i oduzeti predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

- Osumnjičeni E.S. je u prethodnom periodu torturu prema maloletnoj deci snimao mobilnim telefonom i objavljivao putem drušvenih mreža usled čega je došlo do uznemirenja javnosti - kažu u MUP FBiH.

Uhapšeni će, posle kriminilastičke obrade u policiji, biti odveden, uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima, nadležnom tužilaštvu.

Pretresi su činjeni uz asistenciju Specijalne policijske jedinice FUP-e, kao i policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    28. maj 2020 | 15:06

    Streljati ga😡😡😡

  • Marijana

    28. maj 2020 | 22:45

    Mislim da je krajnje vreme da se za ovakve monstrume uvede smrtna kazna.Samo mi nije jasno kako je on dosao do te dece?Jesu li to deca iz doma ili je on tu decu kidnapovao?Jadne njihove male duse.

  • Sandra

    29. maj 2020 | 06:16

    Zbog takvih mi je drago sto zivim u Americi gde postoji smrtna kazna za monstrume kao sto je on

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA