≫ 

Uhapšeni u policijskoj akciji "Kristal" predati Tužilaštvu BiH: I Tijana Ajfon sprovedena s lisicama

Starleta je uhapšena sinoć kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom i prijateljicama

  • 8
Tijana Ajfon

Foto: Printscreen/Youtube/BN TV

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja, a među njima i starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

Ona i još nekoliko osoba uhašenih u policijskoj akciji "Kristal" predati su sinoć Tužilaštvu BiH.

Starleta je uhapšena sinoć kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom i prijateljicama. Kako bosanski mediji prenose, uhapšena je u stanu sa još 35 drugih osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja.

Među uhapšenima su i tri državljanke Srbije - S. P.(32), iz Čačka, sa prebavilaštem u Beogradu, J. D. (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu (opština Mladenovac i S. G. (27) iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu.

Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA