≫ 

Crnogorski pomorci divljali u avionu: Maltretirali posadu, stjuardesu izgrebali po vratu

U avionu u kome su bila 143 pomorca iz Crne Gore i njih 177 iz Srbije, Albanije, Bih i Hravtske, bilo je dosta nepristojnog ponašanja

  • 4
Putnik, maska, avion, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Nečuvena bruka crnogorskih pomoraca koji su posle zatočeništva od oko 75 dana na brodovima kompanije ''Royal Caribien'' u četvrtak oko 20 sati poleteli sa aerodroma u Bridžtaunu ka Podgorici, u koju su doleteli jutros posle sedam sati.

Zbog maltretiranja posade aviona, pušenja i drugih ''cirkusa'' koje su priređivali tokom leta ka domovini, odmah posle sletanja na aerodrom u Podgorici, njih oko 15 uhapšeno je u avionu.

- Ušla je policija. Stjuardesa koja je bila izgrebana po vratu, vodila je policajca od sedišta do sedišta i pokazivala na ljude sa kojima je imala problema tokom leta. Nažalost, radilo se o državljanima Crne Gore - ispričao je za Novosti jedan pomorac koji posle ''ropstva'' zbog korone, ni sat vremena od sletanja nije mogao da zbog hapšenja izađe iz aviona.

- Svi su mirno izašli - kaže ovaj čovek za Novosti, objašnjavajući da je u avionu u kome su bila 143 pomorca iz Crne Gore i njih 177 iz Srbje, Albanije, Bih i Hravtske, bilo dosta nepristojnog ponašanja.

- Pušilo se u toaletu, palili su se senzori, posada je upozoravala kolege... Malo-malo pa su nastajale prepirke. U jednom trenutku nastala je gužva u avionu. Ne znam šta se tačno desilo - kaže pomorac kome se ovaj ukrcaj na brod pretovorio u pravu noćnu moru.

Posebno povratak, koji je bio ''šlag'' na tortu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA