Predložen pritvor od 30 dana za Tijanu Ajfon: Traže i njenu hitnu zdravstvenu proveru

Za Tijanu Ajfon i još šestoro uhapšenih u akciji Kristal predložen pritvor od 30 dana

  • 42
Tijana Ajfon Foto: ATA Images

Tužilaštvo BiH uputiće Sudu BiH predlog za određivanje pritvora od 30 dana za sedam osumnjičenih koji su pre dva dana uhapšeni u akciji "Kristal", u okolini Bijeljine, prenosi ATV.

Tužilaštvo je meru pritvora predložilo za Zlatan Ć. (31), Milisava T. (29), Željka V. (36) iz Bijeljine, Sinišu P. (34) iz Tuzle, Dragana K. (28) iz Sarajeva, Srđana Š. (24) iz Bratunca i Tijanu Maksimović (28) iz Rume, koja je javnosti poznata kao Tijana Ajfon.

Osobe uhapšene u policijskoj akciji kodnog naziva "Kristal" osumnjičene su za krivična dela udruživanja radi činjenja krivičnih dela međunarodno vrbovanje radi prostitucije, krijumčarenje osoba, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašćeno držanje oružja i municije.

- S obzirom da je tokom istrage utvrđeno da su državljanke Srbije, kao i deo osumnjičenih ilegalno ušli u Bosnu i Hercegovinu, bez provedenog postupka zaštitnih mera od pandemije Covid 19, zatražena je trijaža i zdravstvena provera osoba lišenih slobode i dovedenih u Tužilaštvo BiH - saopšteno je iz Tužilaštva.

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je u sredu u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku u jednoj privatnoj vikendici dovela devojke zbog prostitucije, gde je policija pronašla drogu i oružje.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ela

    29. maj 2020 | 18:18

    Znala je da vredja one ženice kojima je rekla da rade za 20 eura u nekom fast foodu , ona im nije ni do kolena, naduvani, silikonski pwc balon! Gde je ovaj svet otišao...

  • neshvatljivo

    29. maj 2020 | 17:20

    Ko uopste ima zeludac da seksualno opsti sa ovom

  • Dak

    29. maj 2020 | 17:42

    O cemu vi pisete o nekom ko je nebitan.,koga zanima ova silikonusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA