≫ 

Novi detalji hapšenja u Bijeljini: Uhapšen i skeledžija koji je dovezao Tijanu Ajfon i devojke

Otkriveno i ko je bio organizator

  • 38
Tijana Ajfon Foto: Printscreen/Youtube/BN TV

Milisav T. iz Bijeljine, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Kristal“ sa starletom Tijanom Ajfon, bio je organizator kokainske žurke i orgija u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljini, saznaje Srpskainfo.

Njihov izvor upućen u ovu istragu otkriva da se svakim trenutkom otkriva sve više informacija o ovom slučaju, a o kojem piše celi region.

-Milisav je bio zadužen za organizaciju žurke. Između ostalog, on je pronašao i iznajmio vikendicu, pozvao većinu gostiju i obavio i ostale stvari oko organizacije. Veliku ulogu imala je i Tijana Ajfon, koja je bila zadužena za dovođenje devojaka – kaže izvor Srpskainfo. Zbog ovog slučaja Tužilaštvu BiH su predati Dragan Ć., Siniša P., Milisav T., Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, Vladan K., Željko V. i Slađan Š..

Prema saznanjima ovog portala, policija je zahtevala od tužilaštva da se za njih predloži pritvor jer se radi o veoma teškim krivičnim delima kao što je međunarodna prostitucija, organizovanje kriminalne grupe, te krivična dela oko oružja i droge. Da istaga u ovom slučaju nije završena pokazuje i hapšenje Slađana Š., koji u sredu uveče nije bio obuhvaćen istragom.

-Slađan Š. je bio skeledžija. On je čamcima ilegalno preko granice prevezao Tijanu Ajfon i ostale devojke, te je zbog toga uhapšen. Nakon što je devojke dovezao na teritoriju BiH tu nastupaju biznismen Željko V. i Vladan K. koji su devojke svojim automobilima prevezli do vikendice – ističe izvor iz istrage. Izvor otkriva da se ovde radilo o isplaniranoj akciji i da je policija duže vremena pratila pojedine uhapšene, jer su imali informacije sa čim se bave.

-Između ostalih praćen je i Dragan Ć., jer je reč o osobi sa veoma ozbiljnim kriminalnim dosijeom. Inspektori su došli do informacija da će biti organizovane orgije i kada su čuli da će biti dovedene devojke, oni su upali u kući i uhapsili ih – pojašnjava izvor. Dodaje da je policija prilikom pretresa kod Dragana Ć. pronašla pancir i neutvrđenu količinu evra, a pancir je pronađen i kod Vladana K.

Prilikom pretresa Siniše P. nađen je startni pištolj, okvir i 40 metaka.

-Kada su videli da policija ulazi u vikendicu većina gostiju je od sebe odbacili drogu i oružje, te policija sada proverava ko su vlasnici ostalog naoružanja koje je pronađena, kao i droge – ističe izvor.

Kako je ranije objavljeno, većina uhapšenih su veoma poznati kriminalci sa debelim policijskim dosijeima, a neki od njih su poznati i policijama u regionu. Tu pre svega iskaču imena pomenutog Dragana Ć., sarajevskog žestokog momka Elvisa H., Vladana K. i drugih. Dosta pažnje u regionu izazvalo je i ime Slavka V. koji je takođe zatečen na žurci kod Tijane Ajfon, a koji je svetski poznat fudbalski sudija sa veoma dobrom karijerom.

On je najpoznatiji slovenački sudija i nedavno je sudio tri utakmice Lige šampiona i to Liverpulu, Mančester junajtedu i Ajaksu. Nakon što je saslušan u policiji on je pušten na slobodu i odmah je otišao za Sloveniju gde je dao izjave za lakalne medije. Rekao je da je bio na sastanku sa poslovnim partnerima i da su ga pozvali na ranč. U izjavi je naveo da nije poznavao većinu ljudi koji su bili na toj žurci i da je tako rekao policiji, pa su ga zbog toga pustili na slobodu.

Cenovnik usluga

Od izvora bliskih Tijani Ajfon, saznaje se da ona za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500 evra i to je osnovni cenovnik koji se menja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica Srbije, da li u sramnoj akciji učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni “zahtevni”.

– Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć 500 evra, ali kada ide van granica zemlje njena tarifa iznosi 700 evra plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 evra za jednu nedelju, ali zahteva luksuzni smeštaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona – priča izvor upućen u njen cenovnik.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzas

    29. maj 2020 | 23:17

    Pa svi znamo da nece dana robije videti jer su joj politicari glavne musterije,kako ne bi progovorila,mora biti pustena...Pritom do sada je palo nekoliko makroa,novine su gorele od naslova "poznati politicari u svesci korisnika" "spisak politicara spreman za hapsenja" i jos mnogi drugi a naravno nismo cak ni inicijale videli kamoli ime a da nenpricam o hapsenju.....

  • Grunf

    29. maj 2020 | 22:54

    Ona treba da plaća muškarcima a ne oni njoj.

  • Moral

    29. maj 2020 | 22:59

    15.000 evra ova spodoba zaradi mesečno, eee živote, ženo bez morala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA