≫ 

Ko je Tamara Zvicer, žena vođe kavačkog klana, koja se drugi put našla usred mafijaškog obračuna

Tamara Zvicer je istrčala iz stana kada je čula hice i zapucala na napadače

  • 19
Tamara Zvicer Tamara Zvicer / Foto: Detective-info.com.ua

Ukrajinski mediji objavili su juče fotografiju Tamare Zvicer na kojoj se vidi kako repetira pištolj i viče ispred zgrade u Kijevu u kojoj živi, a u blizini koje je njen suprug, inače vođa kavačkog klana, ranjen dok je džogirao.

Prema pisanju tamošnjih medija, Tamara Zvicer je istrčala iz stana kada je čula hice i zapucala na napadače koji su ispalili sedam hitaca na njenog supruga, piše Informer.

Zanimljivo je da se u jeku rata dva kotorska klana pred dve godine pojavio audio snimak koji je objavio škaljarski klan, a koji navodno potvrđuje da je Tamara varala muža sa njegovim šefom obezbeđenja.

Tako se u audio snimku, pored detaljnih informacijama o kavačkom klanu i njegovim pripadnicima, čuju i snimljeni telefonski razgovori, za koje se tada tvrdilo da se vode između supruge vođe Kavčana Radoja Zvicera i šefa njegovog obezbeđenja Aleksandra Đurišića, koji aludiraju na tajnu ljubavnu vezu.

Oni su se međusobno oslovljavali sa "srećo", "oči moje" i "ljubavi", a u jednom od snimljenih razgovora ona mu kaže "ljubavniče moj, neka svi čuju da imam ljubavnika", dok ga već u sledećem zove da dođe kod nje kući.

Inače, mediji podsećaju da ovo nije prvi put da je supruga vođe kavača bila umešana u vatreni obračun sukobljenih klanova.

Na nju je, kako se sumnjalo, šef škaljarskog klana Jovan Vukotić pre nekoliko godina pucao u Kotoru.

Jovan Vukotic Jovan Vukotić / Foto: MUP

Prema optužnici, njoj je Vukotić automobilom preprečio put u kotorskom naselju Dobrota i potom zapucao iz pištolja. Nije, međutim, pogodio ni Zvicer, niti automobil u kom se nalazila, već kola koja su bila parkirana nedaleko odatle.

U trenutku pucnjave sa Vukotićem je u kolima bio njegov otac Veselin, dok je sa Zvicer bila njena maloletna ćerka, tvrdi crnogorska policija.

Ovim povodom Vukotić je saslušan tokom boravka u Centralnom zatvoru u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Njegov advokat Zora Dobričanin tvrdila je za crnogorski "Dan" da je Vukotić negirao krivicu i nadležnim organima pružio dokaze da u vreme pucnjava nije bio u Kotoru, pa čak ni u Crnoj Gori.

Hapšenje, Radoje Zvicer, Osumnjičeni, Srbi Pucnjava na Zvicera: Foto: Police

- Jovan Vukotić je saslušan u Srbiji po zamolnicama iz Crne Gore i u predmetu u kom su oštećeni Stupar i Radonjić kao i u predmetu gde je oštećena Tamara Zvicer. U oba slučaja on čvrstim alibijima dokazuje da nije bio niti je mogao biti na mestu izvršenja tih krivičnih dela, pa da ne može biti ni izvršilac tih krivičnih dela. Kada je u pitanju pokušaj ubistva Tamare Zvicer, Jovan je u tom trenutku bio hiljadu kilometara daleko od mesta događaja i odmah čim je javno prozvan u vezi s tim, dostavio je tužilaštvu materijalne dokaze u vidu video-zapisa i drugih nespornih pisanih dokaza koji potvrđuju njegov alibi. Na te okolnosti postoji i veliki broj svedoka - rekla je Dobričanin Nikodinović i naglasila da se uskoro očekuje odluka tužilaštva u ovom predmetu.

Kako navodi ukrajinski portal "Detective info", Tamara Zvicer u Ukrajini, sa Goranom i Majom Zvicer, poseduje kompaniju koja se bavi uslužnim delatnostima u ugostiteljstvu.

Video: Pogledajte snimak napada na vođu crnogorskog kriminalnog klana u Kijevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    30. maj 2020 | 15:06

    Fina neka porodica

  • Aca

    30. maj 2020 | 19:29

    To je žena! Ovu moju mrzi po daljinski da ustane a kamo li nesto drugo...

  • ZVEZDA

    30. maj 2020 | 15:11

    Juce citam komentare i hvalospeve ka ovoj zeni...strasno, prava zena odvrati muza od kriminala, tako se uzvraca na paljbu. Postena zena postenog radnika ne mlatara pistoljem okolo da spasi zivu glavu ocu svoje dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA