≫ 

Krivične prijave protiv 21 osobe posle incidenta u Budvi

Na sednici budvanskog parlamenta bilo je burno. Došlo je i do verbalnih sukoba, kada je grupa građana vređala odbornike Stevana Džakovića i Gojka Ljubanovića, a odbornik Demokratskog frontra Janko Dimić polio je vodom Džakovića

  • 1
Budva Printskrin: Youtube/Miras Dusevic

Budvanska policija je identifikovala ukupno 21 lice zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a u vezi sa događajem ispred zgrade Opštine Budva koji s dogodio 29. maja 2020. godine.

Tada su se građani okupili ispred šatora u kome je održavana sednica i prozivali Stevana Džakovića i odbornike DPS-a.

U toku je podnošenje 21 prekršajne prijave protiv 20 lica zbog počinjenih prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru i protiv jednog lica zbog počinjenog prekršaja iz člana 10 u sticaju sa članom 7 ovog zakona.

Da podsetimo, na sednici budvanskog parlamenta bilo je burno. Došlo je i do verbalnih sukoba, kada je grupa građana vređala odbornike Stevana Džakovića i Gojka Ljubanovića, a odbornik Demokratskog frontra Janko Dimić polio je vodom Džakovića.

Video: Hapšenje osumnjičenih za ubistvo policijaca u Igalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA