≫ 

"S Biblijom u ruci heroin valjam": Savetnik u ministarstvu Crne Gore u spotu vređa sveštenike

Iz Ministarstva prosvete Crne Gore potvrđeno je da je Šćepanović zaposlen kod njih

  • 7

Savetnik u Ministarstvu prosvete Crne Gore Marko Šćepanović u žiži je javnosti, zbog pesme koju je snimio, a u kojoj vređa sveštena lica, aludirajući na to da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin, prenosi Borba.me. Ova pesma je nastala pre dve godine.

U njoj Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen u resoru kod Damira Šehovića, navodi "da prijave me ne smeju jer držim ih u šake, ja dobro znam da mnogo vole dečake".

Šćepanović peva i "sa ikone sav novac u svom džepu stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam".

- Niko nas ne dira, svak se blesav pravi zbog mantije ja mogu kriminalom da se bavim. Mantija mi daje moć da nekažnjeno mogu proć' - navodi se u pesmi pod nazivom "Mantija".

Iz Ministarstva prosvete Crne Gore potvrđeno je da je pomenuto lice zaposleno kod njih.

- Marko Šćepanović jeste angažovan putem ugovora na određeno vreme u Ministarstvu prosvete, nakon prethodno sprovedene zakonske procedure i javnog oglasa na kojem je bio jedini kandidat koji je ispunjavao zakonske uslove, a koji se pojavio na usmenom intervjuu. U ovom momentu ne raspolažemo informacijama u odnosu na pitanje koje ste postavili - naveli su iz Ministarstva i dodali da će svakako sve pažljivo proveriti.

- Jasno je da zaposleni u bilo kojem Ministarstvu i javnoj upravi u celini imaju pravo na sopstveni stav u odnosu na društvene teme, ali ne nikako i na ponašanje koje bi rušili ugled i dostojanstvo prosvetnog sistema. Кad se upoznamo da navedenim, moći ćemo zauzeti detaljniji stav. Ukoliko se ispostavi da postoji potreba i zakonski osnov za reakciju ministarstva, svakako da nećemo oklevati, već ćemo iskoristiti nadležnosti koje imamo i o tome vas povratno informisati - saopšteno je iz Ministarstva prosvete.

Sporni spot usnimljen je pre najverovatnije dve godine, a nije poznato koliko dugo je Šćepanović zaposlen u Ministarstvu prosvete Crne Gore.

Video: Evo šta je vladika Joanikije rekao kada ga je uhapsila crnogorska policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • e

    2. jun 2020 | 12:18

    Ovo se odnosi na Mirasa njihovog al posto spominje Mantiju samim time vredja sve e zato mladog debilcica isto tako treba vredjati dje god ga neko sretne

  • Lola

    2. jun 2020 | 11:26

    Možda je mislio na raspopa Miraša?

  • Optiman

    2. jun 2020 | 12:41

    To sigurno peva milogorskom raspopu i o njegovim sektašima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA