≫ 

Likvidacija usred bela dana: Peruničić ubijen na 100 metara od kuće, uhapšeno više osoba

Peruničić je napadnut u blizini luksuznog stambenog kompleksa

  • 0
Korona virus, koronavirus, Madrid, Španija Foto: Tanjug/AP

Navodni saradnik kavačkog klana Miloš Peruničić ubijen je juče usred bela dana u blizini luksuznog stambenog kompleksa u Marbelji.

Iako su neki španski mediji istakli da je napadač ubio Peruničića pištoljem sa prigušivačem ispalivši u njega najmanje šest metaka, stižu navodi da je u ataku na navodnog člana kavačkog klana korišćena modifikovana verzija automatske puške "kalašnjikov".

Peruničić (40) je prema pisanju portala "Diariosur.es" ubijen na 100 metara od mesta gde je živeo. Napadač je prišao žrtvi na pešačkom prelazu, izvukao vatreno oružje i ispalio na njega 12 metaka - šest hitaca pogodilo je Miloša, koji je preminuo na licu mesta.

Prema prvim informacijama, atentator je seo u crni automobil i pobegao sa mesta zločina, ali se i tu izveštaji kose pošto neki mediji tvrde da je napadač pobegao peške, a zatim i motorom.

Nekoliko sati posle napada spekulisalo se da je jedna osoba uhapšena zbog sumnje da je navodno učestovala u ubistvu Peruničića, čak su se pojavile slike na društvenim mrežama kako policija lišava slobode jednu osobu. Međutim, prema poslednjim informacijama, policija je privela nekoliko osoba zbog sumnje da su imali veze sa napadom, ali svi su pušteni na slobodu.

Čak su pripadnici policije zaustavili muškarca sa rancem koji se nalazio u blizini napada, ali ubrzo je otkriveno da nije imao veze sa napadom.

- Nešto pre 14 časova pričala sam telefonom i čula sam nešto što je podsećalo na pucanj. Ugledala sam muškarca u plavim bermudama i jakni iste boje. Imao je kapu i masku, pucao je u čoveka dok je prelazio pešački prelaz - rekla je radnica obližnjeg lokala koja je bila svedok napada.

Ona je dodala da se nekoliko metaka završilo u automobilu njene koleginice.

Kako navode podgoričke "Vijesti", ubijeni je kod sebe imao bosanske papire. Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom kavačkom klanu, odbeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se proveravati da li je motiv likvidacije u Marbleji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka.

Video: Pogledajte snimak napada na vođu crnogorskog kriminalnog klana u Kijevu

(M. Lj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA